Wilujeng sumping di situs web kami.

Désain Online Bola Sepak Bola Anjeun Warni Custom Soccer Surface Soccer lemesna

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Produk Tag

Ihtisar
Rincian Gancang
Tempat Asal:
Hebei, Cina, Cangzhou, Hebei, Cina (daratan)
Ngaran merek:
XX
Jumlah modél:
2 # 3 # 4 # 5 #
Bahan:
PVC, Kelas Karét Asli
Nami:
Bola Sepak Bola Anjeun Sendiri Colourful Lemes Sepak Bola Surface Anjeun
Ukuran:
5 #, 4 #, 3 #, 2 #
OEM:
Ditawarkeun
Nyitak:
Paménta Klién
HS Code:
9506621000
Warna:
Naon Warna
Permukaan:
Pebble atanapi sisikian; Lemes atanapi Datar; Permukaan Golf
Aplikasi:
Promosi, palatihan, pertandingan

Désain Online Bola Sepak Bola Anjeun Warni Custom Soccer Surface Soccer lemesna

Produk Produk

 

 

Ngaran Produk

Désain Online Bola Sepak Bola Anjeun Warni Custom Soccer Surface Soccer lemesna

Tempat Asal

Cangzhou, Hebei, Cina (daratan)

MOQ

1000 PCS

Harga

Nuju maju pikeun naros anjeun

Palabuhan

Tianjin Xingang

Katerangan katerangan

Ngaran Produk

Bola Sepak Karét

Tempat Asal

Cangzhou, Hebei, Cina (daratan)

HS Code

9506621000

Bahan

Kelas Karét Alami

Paroman

Lemes atanapi Datar 

Ukuranna

5 #, 4 #, 3 #, 2 #

OEM

Ditawarkeun

Nyetak

Paménta Klién

Lamaran

Promosi, palatihan, pertandingan

Ngepak

Produk
Spésifikasi

Bahan

Diaméter diaméter (mm)

Ukuran Karton (PCS)

Ukuran Karton (cm)

Beurat Gram (g)

2 #

Karét

152

100pcs / ctn

53 * 31 * 48

200-220g

3 #

Karét

183

50pcs / ctn

49 * 24 * 34

300-320g

4 #

Karét

204

50pcs / ctn

47 * 28 * 38

340-360g

5 #

Karét

218

50pcs / ctn

53 * 29 * 38

400-420g

Kawijakan conto

Biaya conto

20-80USD pikeun muatan pengiriman sareng sampel gratis, aranjeunna tiasa dipundutkeun saatos mesen

Waktu conto

Hiji dinten saatos nampi biaya sampel anjeun

Tinjauan Produk

Baris Produksi

Produk Patali

Kauntungan urang

Perusahaan Lntroduksi

Pakét Transportati

FAQ

1, Kumaha pak bal

A: Sacara umum, bungkusna nyaéta unggal pc sareng kantong opp. Éta dumasar kana sarat konsumén tina nilon bolong atanapi kotak kado warna

2, Naha kuring tiasa nyitak logo dina produk kuring?

A: Leres, sadaya balna tiasa lulus (percetakan layar sutra, ukiran laser, ukiran laser sareng oksidasi, pengolahan warna, logo gravitasi).

3, Naon jumlah urutan minimum?

A: 1000 nampi, jumlah pesenan kirang, biaya bakal ningkatkeun harga kedah dumasar kana syarat khusus sareng desain.

4, Naon harga produk anjeun?

A: Punten naroskeun sabisa-bisa pikeun tiap pamundut anu jéntré, sapertos kuantitas, ukuran, warna, cetakan logo, bungkus, jst.

 

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns05