Wilujeng sumping di situs web kami.

Wartos industri

  • Samentawis perdagangan dunya parantos ngambat sateuacanna ka pandémik COVID-19

    Nalika perdagangan dunya parantos kalambatan sateuacan pandémik COVID-19, gangguan ekonomi sareng sosial anu dibawa ku COVID-19 nyababkeun turunna perdagangan anu dramatis. Nilai perdagangan internasional barang ditolak ku kira-kira 5 persén dina Q1 2020 sareng diperkirakeun turun deui ...
    Maca deui
  • 2020 parobahan bisnis internasional

    Globalisasi sareng interkopénsi Salaku broadband superfast sareng 5G digulung, dunya di 2020 langkung nyambung sareng global ti kantos. Anjeun henteu kedah ngarambat deui sababaraha jam pikeun ka rapat: anjeun ngan saukur tiasa muka laptop anjeun. Ieu ngagaduhan pangaruh ageung kana cara usaha sareng padamelna ...
    Maca deui
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05