Wilujeng sumping di situs web kami.

Warta perusahaan

  • Taun ieu, urang ngékspor beuki seueur jumlah konsumén di Maroko

    Taun ayeuna, kami ngekspor beuki seueur jumlah palanggan di Maroko, tapi kusabab impor khusus standar nasional Maroko sareng syarat ketat, sareng di taun 2020 aturan anyar (cocooan impor kedah dilakukeun sertifikasi BV pikeun impor), ngadamel seueur Palanggan Maroko henteu terang kumaha ngamimitian. urang ...
    Maca deui
  • Kajadian berita

    Dina nyanghareupan wabah radang paru-paru makuta anyar (ncov-2019), Cangzhou Xinxiang International Trade Co., Ltd. aktip merangan wabah éta, sareng usaha gabungan sababaraha daérah, epidemi parantos dikontrol sacara signifikan. Dina Maret mimiti, Cangzhou Xinxiang Di ...
    Maca deui
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05