Wilujeng sumping di situs web kami.

Warta

  • Samentawis perdagangan dunya parantos ngambat sateuacanna ka pandémik COVID-19

    Nalika perdagangan dunya parantos kalambatan sateuacan pandémik COVID-19, gangguan ekonomi sareng sosial anu dibawa ku COVID-19 nyababkeun turunna perdagangan anu dramatis. Nilai perdagangan internasional barang ditolak ku kira-kira 5 persén dina Q1 2020 sareng diperkirakeun turun deui ...
    Maca deui
  • 2020 parobahan bisnis internasional

    Globalisasi sareng interkopénsi Salaku broadband superfast sareng 5G digulung, dunya di 2020 langkung nyambung sareng global ti kantos. Anjeun henteu kedah ngarambat deui sababaraha jam pikeun ka rapat: anjeun ngan saukur tiasa muka laptop anjeun. Ieu ngagaduhan pangaruh ageung kana cara usaha sareng padamelna ...
    Maca deui
  • Taun ieu, urang ngékspor beuki seueur jumlah konsumén di Maroko

    Taun ayeuna, kami ngekspor beuki seueur jumlah palanggan di Maroko, tapi kusabab impor khusus standar nasional Maroko sareng syarat ketat, sareng di taun 2020 aturan anyar (cocooan impor kedah dilakukeun sertifikasi BV pikeun impor), ngadamel seueur Palanggan Maroko henteu terang kumaha ngamimitian. urang ...
    Maca deui
  • Kajadian berita

    Dina nyanghareupan wabah radang paru-paru makuta anyar (ncov-2019), Cangzhou Xinxiang International Trade Co., Ltd. aktip merangan wabah éta, sareng usaha gabungan sababaraha daérah, epidemi parantos dikontrol sacara signifikan. Dina Maret mimiti, Cangzhou Xinxiang Di ...
    Maca deui
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05