Wilujeng sumping di situs web kami.

Ukuran Logo Saderhana Kualitas Tinggi Bola Tampar 5

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Produk Tag

Ihtisar
Rincian Gancang
Tempat Asal:
Hebei, Cina, Cangzhou, Hebei, Cina (daratan)
Ngaran merek:
XX
Jumlah modél:
Ukuran 5
Jenis:
Bal
Nami:
Kualitas Top Logo Disesuaikan Ukuran 5 Voli Karét
Ukuran:
5 #
Bahan:
Kelas Karét Alami
OEM:
Ditawarkeun
Nyitak:
Paménta Klién
HS Code:
9506621000
Warna:
Naon Warna
MOQ:
1000 PCS
Aplikasi:
Promosi, palatihan, pertandingan

Ukuran Kualitas Gratis Khusus Ukuran Logo 5 Bola Tampar 

 

 

Tempat Asal

Cangzhou, Hebei, Cina (daratan)

MOQ

1000 PCS

Harga

Nuju maju pikeun naros anjeun

Palabuhan

Tianjin Xingang

Katerangan katerangan

Ngaran Produk

Bola voli

Tempat Asal

Cangzhou, Hebei, Cina (daratan)

HS Code

9506621000

Bahan

Kelas Karét Alami

Ukuranna

5#

OEM

Ditawarkeun

Nyetak

Paménta Klién

Lamaran

Promosi, palatihan, pertandingan

Ngepak

Produk 
Spésifikasi

Bahan

Diaméter diaméter (mm)

Ukuran Karton (PCS)

Ukuran Karton (cm)

Beurat Gram (g)

5#

Karét

206

50pcs / ctn

44* 28*34

260-280g

Kawijakan conto

Biaya conto

20-80USD pikeun muatan momotan sareng sampel gratis,

aranjeunna dibalikeun deui sanggeus mesen

Waktu conto

Hiji dinten saatos nampi biaya sampel anjeun

Tinjauan Produk

 

Baris Produksi

Produk Patali

Jasa Kami

Perusahaan Lntroduksi

Bungkusan & Pengiriman

FAQ

 

1, Kumaha pak bal

A: Sacara umum, bungkusna nyaéta unggal pc sareng kantong opp. Éta dumasar kana sarat konsumén tina nilon bolong atanapi kotak kado warna

2, Naha kuring tiasa nyitak logo dina produk kuring?

A: Leres, sadaya balna tiasa lulus (percetakan layar sutra, ukiran laser, ukiran laser sareng oksidasi, pengolahan warna, logo gravitasi).

3, Naon jumlah urutan minimum?

A: 1000 nampi, jumlah pesenan kirang, biaya bakal ningkatkeun harga kedah dumasar kana syarat khusus sareng desain.

4, Naon harga produk anjeun?

A: Punten naroskeun sabisa-bisa pikeun tiap pamundut anu jéntré, sapertos kuantitas, ukuran, warna, cetakan logo, bungkus, jst.

Taros Kami


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns05