Wilujeng sumping di situs web kami.

Budaya

Kualitas mangrupikeun dasar kasalametan urang, inovasi mangrupikeun dasar kamekaran urang, kerja keras, integritas sareng gawé babarengan nyaéta filosofi bisnis urang, kepuasan pelanggan, palanggan mimiti nyaéta usaha anu langgeng, integritas, dedikasi, inovasi, mantap mangrupikeun sikap urang pikeun digawé. Cangzhou Xinxiang International Trade Co., LTD., Didedikasikan pikeun ngalayanan anjeun!

1. Tujuan perusahaan: Kabutuhan konsumén mangrupikeun tujuan urang, sareng padamelan pasar mangrupikeun pangudag urang
2. sumanget perusahaan: optimis sareng henteu nyerah
3. Kabijakan perusahaan: berorientasi pasar sareng dipusatkeun ku palanggan
4. Kawijakan kualitas: kasalametan ku kualitas, pamekaran ku jasa sareng efisiensi ku manajemén
5. Filsafat bisnis: berorientasi jalma, merhatoskeun pamekaran berkelanjutan, inovatif sareng pragmatik
6. Slogan perusahaan: nasabah heula, kajujuran heula


  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05