Wilujeng sumping di situs web kami.

Kasus

case01

case01

Latar Latar: Dina wabah ieu, perusahaan utama atos krisis parna

Pabrik : CANGZHOU XINXING INTERNATIONAL TRADE CO., LTD.

Picture

Dina raraga nganteurkeun baskét dina waktosna ka palanggan, pabrikna mimiti damel dina tekenan.

2020.3.15
Picture

Dina kasus backlog of order, kami nampi order return ti pelanggan lami sareng nyungkeun tanggal pangiriman 200,000 No. 3 baskét

2020.3.20
Picture

Saatos seueur komunikasi, numutkeun kaayaan wabah, urang leres-leres ngagambarkeun kakurangan tanaga gawé sareng kaayaan khusus anu sanés. Hargana parantos ningkat, tapi kusabab pelanggan lami, hargana henteu diangkat, sareng waktos pangiriman salami tilu bulan

2020.3.25
Picture

Saatos nampi balesan, para nasabah ngegelakeun kiriman dina waktu satengah satengah sareng nungtut pangirangan 5% dina akun tina panyakit wabah sareng kuantitas anu ageung.

2020.3.26
Picture

Petang: saatos rapat, urang nyimpulkeun yén henteu hargana tiasa diturunkeun atanapi pangiriman tiasa dilakukeun dumasar kana waktos anu diperyogikeun, ku kituna komunikasi sareng para nasabah dugi ka hiji impasse

2020.3.26
Picture

Saatos komunikasi, perusahaan mutuskeun mésér 20 alat grinding pikeun ningkatkeun produksi sareng nyiapkeun karyawan énggal dina tekenan finansial anu ekstrim

2020.3.27
Picture

Saatos ngawartosan ka palanggan yén tanggal pangiriman tiasa dipendakan, urang tungtungna santai suasana komunikasi anu tegang sareng lancar ngamajukeun damel salajengna - negosiasi harga

2020.3.28
Picture

Peuting: Kuring nampi béja ti pabrik yén kaayaan wabah parah serius sareng pabrik sigana nyanghareupan ditutupan deui. Kuring ogé nampi email anu nasabah tiasa ngarengsekeun pesenan sakumaha anu dijadwalkeun. Kuring rada gugup sareng parantos nyobian mendakan solusi

2020.3.28
Picture

Ngalangkungan gawé bareng pamaréntah sareng pabrik, perusahaan tiasa suksés ngarawat pagawé anu teu tiasa kaluar padamelan kusabab kaayaan wabah sareng nampi volume ékspor taunan ku sababaraha jumlah, perusahaan tiasa nerapkeun kawijakan anu henteu ditutup.

2020.3.29
Picture

Ngahontal hiji perjanjian sareng palanggan sareng ngadaptarkeun kontrak

2020.3.30
Picture

Pangiriman barang munggaran ku barang dina waktos sareng kuantitas

2020.4.23
Picture

Pangiriman sadaya barang sésana dina waktosna

2020.5.15

  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05