Wilujeng sumping di situs web kami.

Tentang Kami

company sss

Cangzhou Xinxiang International Trade Co, Ltd. khusus kana barang olahraga, mangrupikeun perusahaan produksi anu ngagabungkeun R&D, produksi sareng penjualan. Kantor pusatna di kota Cangzhou, Propinsi Hebei, lokasi strategis di Lingkaran Ékonomi Modal dimana jaringan transportasi anu maju, éfisién, merenah sareng komprehensif sayogi, perusahaan urang ngan ukur sakitar dua jam perjalanan ti palabuan Tianjin Xingang, palabuhan komprehensif panggedéna di Cina Kalér . 

ab1

Ti saprak ngadegna taun 1996, perusahaan kami parantos ngembangkeun langkung ti dua puluh taun. Dua perusahaan cabangna urang, nyaétaCangzhou Xinyu Sports Barang Co, Ltd sareng Cangzhou Shengyu Sports Barang Co., Ltd. fokus kana R&D sareng produksi bal tina karét, PVC, PU sareng bahan-bahan sanésna, kalebet maén bal, baskét sareng voli, sareng sajabana 
Ngadukung filsafat "operasi ati-ati sareng jasa jujur", perusahaan urang berorientasi pasar sareng museurkeun pelanggan. Kusabab suasana komérsial anu saé, kualitas produk anu luar biasa sareng modeu jasa gancang sareng éfisién, kami parantos ngagaduhan reputasi pasar anu saé.

Dina taun-taun ayeuna, perusahaan urang parantos sacara proaktif mekarkeun pasar luar negeri. Sareng sadaya produk urang parantos lulus ujian EN 71 sareng sertifikasi CE, aranjeunna parantos diekspor ka seueur pasar sapertos Eropa, Amérika Kalér, Amérika Kidul, Asia Tenggara, Wétan Tengah, Afrika Kulon, Afrika Kidul sareng Afrika Kalér. Unggal taun, rupa-rupa bola anu diékspor langkung ti 10 juta, nampi pangakuan ti konsumén internasional.
Ngalaksanakeun semangat kaahlian seni anu dipidangkeun ku "ngudag pinunjul sareng panaratas di lapangan", Cangzhou Xinxiang International Trade Company Limited pasti yakin bakal nyayogikeun produk sareng jasa anu langkung saé pikeun palanggan Cina sareng asing ogé ngajantenkeun payun dunya.

ab1

Tim kami