Wilujeng sumping di situs web kami.

czgj11
czgj22
czgj-33

Klasifikasi Produk Utama

Tentang Kami

Cangzhou Xinxiang International Trade Co, Ltd

Cangzhou Xinxiang International Trade Co, Ltd. khusus dina barang olahraga, mangrupikeun perusahaan produksi anu ngagabungkeun R&D, produksi sareng penjualan. Kantor pusatna di kota Cangzhou, Propinsi Hebei, lokasi strategis di Lingkaran Ékonomi Modal dimana jaringan transportasi anu maju, éfisién, merenah sareng komprehensif sayogi, perusahaan urang ngan ukur sakitar dua jam perjalanan ti palabuan Tianjin Xingang, palabuhan komprehensif panggedéna di Cina Kalér .

Produk Produk

ngajalajah langkung seueur

  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05